طراحی ویلا روستیک نمادی از طبیعت و زندگی روستایی است که میتواند احساس گرما، صمیمیت و آرامش را به ساکنان خود القا کند. این طراحی خاص و جذاب طرفداران فراوانی دارد اما برای اجرای این سبک از معماری باید خصوصیات، اصول و قوانین آن رعایت شود تا زیبایی و طبیعی بودن این سبک از معماری به خوبی حفظ شود. اگر شما نیز به سبک معماری روستایی و ارتباط با طبیعت علاقهمند هستید اما اطلاعات کافی درباره طراحی ویلا روستیک، خصوصیات این طراحی ویلا، اصول طراحی روستیک، مزایا طراحی روستیک و مکانهای مناسب برای اجرای طراحی ویلا روستیک ندارید، پیشنهاد میکنیم این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید.
ویلا روستیک چیست؟
کلمه روستیک به معنای روستایی است و معماری روستیک در واقع طراحی است که از طبیعت الهام گرفته شده و سبک روستایی دارد. برای اجرای طراحی ویلا روستیک از مصالح طبیعی مانند چوب و سنگ استفاده میشود. این سبک از ویلاها دارای فضایی ساده، گرم و صمیمی هستند که اقامت در ویلاهای روستیک در دل طبیعت، آرامش عمیقی را به شما هدیه میدهد.
خصوصیات طراحی ویلا روستیک
طراحی ویلا روستیک نیز مانند تمامی ویلاهای دیگر خصوصیات مشخص و اصول و قوانین خاصی انجام میشود که این سبک از معماری را از سایر معماریها متمایز میکند. از خصوصیات طراحی روستیک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
استفاده از المانهای طبیعی در طراحی ویلا روستیک
منشا طراحی ویلا روستیک طبیعت است.؛ به همین دلیل برای اجرا و ساخت آن نیز از دو عنصر اصلی طبیعت یعنی سنگ و چوب استفاده میشود. در ساخت و طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی این ویلا از چوبهای طبیعی، خام و رنگ نخورده استفاده میشود تا زیبایی طبیعت را به نمایش بگذارد. علاوه بر این، سبک معماری روستیک به دلیل استفاده از متریال طبیعی اصلاح نشده و کاملا طبیعی مانند سنگ ظاهری خشن و زمخت دارد اما در عین حال فضایی کاملا دوستانه و گرم ایجاد میکند.
ایجاد احساس صمیمیت و گرما برای ساکنین این سبک از ویلاها
استفاده از وسایل و جزئیات طبیعی، روستایی و صنایع دستی، شومینههای سنگی، سقفهای شیبدار، کفپوشهای سنگی یا چوبی، استفاده از اکسسوریهای خاص و طبیعی و … باعث میشود احساس گرم و صمیمی در فضای داخل ویلا ایجاد شود و سبک زندگیهای روستایی را برای ساکنین خود تداعی کند.
رنگها و بافتهایی که در طراحی ویلا روستیک به کار گرفته میشوند
تمامی متریال استفاده شده در طراحی ویلا روستیک طبیعی و دست نخورده بوده و دارای اندازههای نامتقارن و نا متناسب هستند و رنگ طبیعی آنها حفظ میشود. بیشترین رنگهایی که در طراحی این ویلاها به کار میروند شامل رنگهای خنثی مانند خاکستری، سفید، کرم و رنگهای طبیعی مانند قهوهای، آبی، سبز، نخودی و خاکی میباشند. همچنین رنگهای تیره مانند مشکی نیز میتوانند جلوه خاصی در دکوراسیون داخلی ویلا داشته باشند. همچنین از الگوهایی مانند چهارخانه، تکهدوزی و طرحهایی مثل گبه در طراحی وسیلههای داخلی ویلا استفاده میشود.
اصول طراحی ویلا روستیک
- اصل اول: از زیباییهای طبیعی در طراحی ویلا استفاده میشود تا احساس راحتی، سادگی و صمیمیت را القا کند.
- اصل دوم: باید در ساخت ویلا روستیک از متریال طبیعی و دست نخورده استفاده شود.
- اصل سوم: رنگهای روشن، خنثی و طبیعی در طراحی ویلا روستیک به کار گرفته میشود.
- اصل چهارم: دست شما در انتخاب متریال و وسایل طراحی دکوراسیون داخلی باز است و شما میتوانید هر آنچه که با سبک روستیک همخوانی دارد و مورد سلیقه شما هست را در طراحی این سبک از معماری وارد کنید.
طراحی ویلا روستیک چه مزایا و ویژگیهایی دارد؟
- برقراری ارتباط با طبیعت
- ایجاد صمیمیت و آرامش
- جذابیت ظاهری
- استفاده از منابع طبیعی
- دوام و ماندگاری بالا
طراحی ویلا روستیک برای چه مکانهایی مناسب است؟
همانطور که از نام این سبک از طراحی مشخص است، طراحی ویلا روستیک باید در محیطی اجرا شود که کاملا روستایی بوده و در دل طبیعت باشد. علاوه بر این، ویژگی ذاتی این طراحی این است که برای مناطق سرد و کوهستانی بسیار مناسب بوده و بیشترین کاربرد را دارد. از این طراحی میتوان در مناطق دیگر مانند نواحی جنگلی نیز میتوان استفاده نمود، اما بهتر است پیش از اجرای این معماری با طراحان حرفهای مشورت نمایید.
مراحل ساخت و طراحی ویلا روستیک
- مرحله اول: ابتدا زمین مورد نظر را شناسایی کرده و از پتانسیلهای زمین مورد نظر آگاهی پیدا کنید.
- مرحله دوم: متراژبندی و تعیین متراژ و محل قرار گیری ساختمان و محوطه اطراف آن بر عهده شما است. شما باید خواستهها و انتظارات خود را با طراح در میان بگذارید تا فرد طراح، طراحی ویلای روستیک شما را متناسب با خواستههای شما انجام دهد.
- مرحله سوم: طراح محیط داخلی و خارجی را مطابق خواستههای شما انجام داده و برنامهریزی کلی و اولیه طرح را انجام میدهد.
- مرحله چهارم: طراح نقشه و پلان اولیه طراحی را در اختیار شما قرار میدهد تا طرح اولیه بررسی و عیبیابی شده و مشکلات آن برطرف شود. ممکن است پلان اولیه با سلیقه شما همخوانی نداشته و نیاز باشد تغییراتی بر روی آن اعمال شود.
- مرحله پنجم: در این مرحله باید ساختن ساختمان ویلا آغاز شود و مراحل آن از جمله گودبرداری، بتنریزی، ایجاد اسکلت ساختمان و … به ترتیب انجام میشوند.
- مرحله ششم: پس از اتمام ساخت اساس ساختمان باید فضای داخلی ویلای روستیک طراحی شود.
طراحی و اجرای ویلا روستیک خود را به چه کسی بسپاریم؟
طراحی ویلا روستیک بسیار حساس و دقیق بوده و به دانش و تجربه بالایی نیاز دارد تا به بهترین و درستترین شکل انجام شود. در طراحی ویلا روستیک باید ارتباط میان ویلا و طبیعت حفظ شده و در محیطی متناسب با این طراحی اجرا شود. به همین دلیل باید برای طراحی این معماری روستایی از طراح و معمار حرفهای و متخصص کمک گرفت. مجموعه دفتر یاد به عنوان یکی از بهترین و معتبرترین شرکتها برای طراحی و ساخت انواع ویلاها با سبکهای مختلف مانند ویلا روستیک، شناخته میشود. این مجموعه با داشتن تیمی حرفهای از طراحان و معماران بهترین طراحی را برای ویلای شما اجرا مینماید. شما میتوانید برای دریافت اطلاعات لازم درباره نحوه ارتباط با طراحان و هزینه طراحی ویلا روستیک در مجموعه دفتر یاد، با شمارههای درج شده در سایت تماس گرفته و با کارشناسان ما در ارتباط باشید.